Säännöt



1.     Ryhmän säännöt

1.1.                   Ryhmän jäsenyys
Ryhmän jäsenet sitoutuvat yhteiseen ryhmätyöhön ja yhdessä sovittuun aikatauluun työn toteuttamisessa. Kaikki ryhmän jäsenet ovat tasavertaisia ja samat velvollisuudet koskevat jokaista ryhmän jäsentä.


1.2.                   Ryhmätyön toteuttaminen
Jokainen ryhmän jäsen sitoutuu kirjoittamaan työtä varten perustettuun blogiin kolme (3) kirjoitusta. Kirjoitelmien pituus on noin 1-2 sivua. Kirjoitelmille sovitaan yhdessä teema tai näkökulma, joka vaihtuu viikoittain. Ryhmätyöskentelyn tarkoitus on tukea ryhmän jäsenten omaa oppimista muun muassa vertaistuen kautta, jotta ryhmätyön funktio toteutuu.

1.3.                   Kirjoituksen aikataulu

Blogiin tehtävien kirjoituksien julkaisupäivät ovat 5.11.,9.11.,12.11.,16.11.,19.11., 23.11, 26.11., 30.11., 3.11. ja 7.11.


1.4.                   Sääntöjen rikkominen

Jos ryhmän jäsen rikkoo yhdessä laadittuja sääntöjä, tulee ryhmän jäsenelle varoitus. Jos ryhmän jäsen kuitenkin toistuvasti tai varoituksen jälkeen, rikkoo ryhmän sääntöjä ilman painavaa syytä, on ryhmän muiden jäsenien ryhdyttävä toimenpiteisiin esimerkiksi ryhmästä erottamiseen. Yhden ihmisen sääntörikkomukset vaikuttavat negatiivisesti koko ryhmän työpanokseen. 

Kommentit

Suositut tekstit